elprzemko Napisano 7 Sierpień 2010 Autor Napisano 7 Sierpień 2010 Chciałem zapytac czy: Minelab Sovereign GT to dobry sprżet na koloreki dla początkującego poszukiwacza. PS. Chciałem zapytac czy standardowa cewka jest dobra, na kolorek i ile ma? - Jak jest waga tego wykrywacza ? - Ile wytrzymuja akumulatorki po załadowaniu ?- Jak się ma ta czestoliwosc tzn. od 1,5 kHz do 25,5 kHz chciałem zapytac o to czy mozna ja ustawic na jaką się chce w tym przedziale ?
Damian84 Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 wpisz w wyszukiwarkę jest ogrom informacji, odsyłam też do Odkrywcy był ten wykrywacz testowany...
majos Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 proponowałbym abyś zaczął od czegoś mniej zawansowanego aby sie niezrazić np kultowy ace 250 ale to tylko moje zdanie
Dani Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 Tutaj masz sporo informacji o Sovereignu : http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=485542#1076655 . Sprzęcik na kolorek bardzo dobry ale największą jego wadą jest kiepska ergonomia .
Swiety82 Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 Prostszy, lżejszy i pewnie nie gorszy odpowiednik to Xterra-na początek wystarczy x30-x50.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.