boxi0 Napisano 7 Sierpień 2010 Autor Napisano 7 Sierpień 2010 Witam,czy jest ktoś w stanie bliżej określić co to takiego??skojarzenia mam z nieśmiertelnikiem-ale nie sądzę zeby tak było,a może jakaś moneta zastępcza.Wymiary 3 cm po dłuższym boku i 1,5 cm po krótszym
boxi0 Napisano 7 Sierpień 2010 Autor Napisano 7 Sierpień 2010 Przepraszam wcześniej nie załadowałem zdjęcia.
boxi0 Napisano 7 Sierpień 2010 Autor Napisano 7 Sierpień 2010 2. a czy to się komuś z czymś kojarzy??
tyfus Napisano 7 Sierpień 2010 Napisano 7 Sierpień 2010 boxi0 - tytułuj poprawnie wątki - bez udziwnień, OK ?tytuł poprawiłem
boxi0 Napisano 7 Sierpień 2010 Autor Napisano 7 Sierpień 2010 Ok.Postaram się na przyszłość zwracać na to uwagę.Dziekuję kol.Tyfus za poprawkę
tyfus Napisano 7 Sierpień 2010 Napisano 7 Sierpień 2010 odnośnie pierwszej prostokątnej blaszki - to raczej pieniądz zastępczy.jak kolega GoAr pojawi się na Forum, może coś od siebie doda :)tymczasem możesz porównać z podobnymi w tym wątku :http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=662543-pozdro-
boxi0 Napisano 7 Sierpień 2010 Autor Napisano 7 Sierpień 2010 dzięki kolego tyfus mam nadzieję,że kol.GoAr pojawi się szybko na forum i dorzuci też coś od siebie.Pozdrawiam Sławek-boxi0
Pytanie
boxi0
skojarzenia mam z nieśmiertelnikiem-ale nie sądzę zeby tak było,a może jakaś moneta zastępcza.
Wymiary 3 cm po dłuższym boku i 1,5 cm po krótszym
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.