mkduch Napisano 7 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2010 witam chodi ktos jescze z wykrywka w Malborku i okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 13 Sierpień 2010 Share Napisano 13 Sierpień 2010 Z całą pewnością...tylko nikt się nie odzywa ! :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 13 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2010 taa, pchaja sie drzwiami i oknamiale co zrobic pozostaje tylko byc samotnikiempozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 13 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2010 a miejscówek jeszcze troche zostalo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 Pewnie Całe Trójmiasto ...już nie odwiedza tych terenów,bo przeczesane...:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 Dzisiejsze...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 fajne fryzury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Dzięki! :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 A tak na poważnie...Okolice Malborka to nadal bardzo ciekawe tereny i praktycznie każde pole,czy leśna droga mogą być ciekawe.Mnie te tereny zawsze zaskakują w pozytywnym sensie.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 byłem niedawno w malborku, kwidzynie i okolicach. najbardziej podobało mi się muzeum właśnie w kwidzynie, a konkretnie opisy eksponatów: oto w gablocie jakieś kawałki skóry, a pod spodem opis ''kawałek skóry'',w innej garść monet i opis ''monety'' i tak wszystko.szacun dla wiedzy i znawstwa kustoszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 P.S. I niech tak pozostanie...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slupek76 Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 witam jestem z malborka i szukam kompanów na wspólne wypady pozdro !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slupek76 Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 Malbork i okolice odezwijcie się POZDRO !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slupek76 Napisano 28 Kwiecień 2011 Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Odświeżam temat może jest ktoś chętny !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Witam kolege Slupek76 w jakich rejonach szukasz można by kiedys jakiś wspólny wypad w teren zmotaćPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slupek76 Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 witaj kolego mkduch ja jestem z pułaskiego z czwartaków śmigam wszędzie jak by co to dzwoń 886200079 pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fisherf2 Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Witam jestem z malborka i szukam kompanów na wspólne wypady pozdro !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fisherf2 Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 Odświeżam temat może jest ktoś chętny !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 11 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2012 Czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woziu117 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Pewnie że są chętni:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.