kopijnik2 Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 Chodziło o tą aukcję:"biernik ie równa się" narzędnikowi
madmax78 Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 Tak się składa, że mam wykrywacz tego sprzedającego. Przed chwilą zrobiłem test zasięgu. Cewka - (średnica wewnętrzna ) 23,5 cm. Obiekt -samochód, opel kadett Zasilanie - w pełni naładowany akumulator żelowy 12 V..Zasięg max ---120 cm i ani cm. wiecej... Zmieniłem zasilanie na 3 baterie płaskie...zasięg wzrósł o 5 cm. I taka mała ciekawostka.... Kilka lat temu, na pewnym forum elektronicznym, ten człowiek, twierdził, że jego pierwszy JABEL miał zasięg na samochód nawet 2,5 metra. Nie napisał na jakiej cewce, ale ponieważ był to jego pierwszy jabel, to zakładam, że cewka miała jak w opisie 25 cm. To ciekawe, że robiąc wykrywacze kilka lat, nie udało mu sie zwiekszyć tego zasięgu, a przeciwnie....
Poszukiwacz bunkrów Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 A czy na cewkę 60 cm byłyby dobre zasięgi?
kokesh Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 Samochód pokaże, gorzej z mniejszymi przedmiotami.Pozdro...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 Mniejsze przedmioty są zwykle na małej głębokości.Na takie głębokości mam Bounty Huntera
guru800 Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Napisano 5 Sierpień 2010 to jak? wybiera się ktoś w okolic Katowic na wykopki w weekend?
sza.man Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 mniejsze przedmioty nie są zwykle na małej głębokości, tylko bounty hunter nie wykrywa małych przedmiotów na większej głębokości:-)
kokesh Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 Wejdź na towarzyskie i spytaj kto kopie w okolicy Katowic , może cię ktoś przygarnie .Tylko uważaj na tych od ,,biedaszybów '' :) Pozdro...
hycek1979 Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 JABEL lipa MD jeszcze gorsza lipa na sam poczatek przez pol roku poprzegladaj forum i moze sam wywnioskujesz co kupic
Poszukiwacz bunkrów Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 Nie na Towarzyskie lecz na Spotkania,Integracje
dzieci3 Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 Kol.szaman ,jeśli nie jestem chirurgiem nie biore sie za operacje.A Kol?Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.