Skocz do zawartości

Salamandra

wzllubin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
cennik jest taki o ile dobrze pamiętam 22cm-550zł,27cm-600zł i 37cm 650 zł,ja z jaszczurką chodziłem ponad rok i miło ją wspominam potrafi zaskoczyć i z monetami radzi sobie całkiem nieźle, a na militarkę super sprzęt...pozdro
Napisano
to prawda... potwierdzam słowa Krzyśka... sprzęt na prawdę potrafi zaskoczyć. Ja osobiście używam tej średniej cewki i powiem Ci szczerze że się nakopalem wielu dołów po 150-180cm... oczywiście posprzątałem po sobie zawsze :-) na początek dobry sprzęt za nie wielkie pieniądze...
pozdro
Szczurek
Napisano
ostatnio spędziłem 2 dni na polu w poszukiwaniu monet i poważnie się zdziwiłem. Salamandrę mam od 5-ciu lat, zawsze używałem jej na militarkę ale z monetami radzi sobie całkiem nieźle.
Napisano
hej. ja mam taka stara salamandre VLF 5khz cewka najwieksza, mam trzy pokretla tlumik gruntu,balans gruntu,regulacja gł i przłacznik G,1,2 oraz skale wychyłową. poszukuje orginalnej instrukcji czy ktos pomoze ...... jest tez taka sama salamandra ale ma cztery pokretla

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie