dino73 Napisano 1 Sierpień 2010 Autor Napisano 1 Sierpień 2010 moje preferencje to 70% drobnica.A oto moje typyFisher f4Prizm 5gRutus Proxima
krank Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 Z Proximą miałem przyjemność chodzić jak dla mnie sprzęt jest solidnie wykonany ma dobrą dyskryminacje,no i osiągi zadowalające,jednak zraziło mnie w proximie wyważenie jest po prostu źle wyważona po 2-3 godzinnym spacerze odpada ręka,oczywiście można się przyzwyczaić,ale dla mnie po przesiadce z garretta to tak jak bym dwa wykrywacze miał w jednej ręce,fisher natomiast jest świetnie wyważony i waga przemawia na jego plus,jest bardzo prosty w obsłudze włączasz i chodzisz,ma bardzo dobrą dyskryminacje,na kolorek świetny sprzęt,natomiast w militarce w porównaniu z proximą wypada gorzej,proxima żeby ją opanować to troszeczkę trzeba się pomęczyć,bo dla kogoś kto w życiu nie miał wykrywki to ustawienia w proximie to czarna magia :) na temat prizma się nie wypowiadam bo nie miałem w ręku,jeżeli bardziej interesuje Cię szukanie drobnego koloru to bierz f4,z mojej strony tyle pozdrawiam....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.