ppp.p Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 Ostatni może nie wygląda specjalnie ciekawie, ale jednak ciekawy jest. Rzadki MkI*, czyli zmodernizowany czerep MkI... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 1 Sierpień 2010 Share Napisano 1 Sierpień 2010 ... i całkiem nowe wyposażenie wewnętrzne. Mniam :)Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Czarek!!Mam parę pytań!Odezwij się proszę GG 5203885 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Marzenie z dzieciństwa-drugowojenny M1:)-cieszy, mimo nieciekawego stanu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Ten co wcześniej wrzucałem jako brytyjski (izraelski) MK II, okazał się być jednak kanadyjczykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2010 tak właśnie myślałem jak na hełmy fora pokazałeś że to kanadyjczyk...ale chyba taki po epizodzie w izraelu co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Tak, pokazywałem go w poprzedniej części, zaadoptowany przez Izrael. Wcześniej myślałem, że to brytyjska produkcja, jednak na stronce znalazłem, że to Kanada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Francuski wz. 26. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Na oznace pod zieloną farbą widać jeszcze błękitną I-wojenną:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Wnętrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 20 Sierpień 2010 Share Napisano 20 Sierpień 2010 M42 w oryginalnej farbie, niestety pobazrgrany po wojnie żółtą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Brytyjski MkI* FAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 Czerep i wnętrze z 1939r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2010 no ładniejszy niż na allegro był i pomyśleć że się na niego chytrzyłem...gratuluję śliczny:)Panie i Panowie-jako że patriotyzm hełmiarski we mnie silny-zamykam okres w dziejach pt.hełmy kolekcje na odkrywcy,a na kontynuację wątku zapraszam,dziękując jednocześnie wszystkim widzom tu, na:http://www.helmy.fora.pl/nasze-kolekcje,25/kolekcja-czarka,772.html#6284 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Szkoda, wrzuć tutaj czasem fotkę co fajniejszego nowego nabytku:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2012 proszę admina o dodanie linku w a skróty czyli wątek o wątkach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 14 Lipiec 2012 Share Napisano 14 Lipiec 2012 Czarku dlaczego nie pokazujesz już swoich hełmów?Bardzo przyjemnie się to oglądało ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2012 pokazuję...tylko gdzie indziej. patrz 2 posty w górę, wystarczy się tam zalogować i będzie można oglądać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.