Skocz do zawartości

Puszka

adrian950

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kiedys po zakupieniu tej puchy w srodku byly slady towotu jakis dziad sobie tam trzymal smar;)
wyczyscilem srodek z ciekawosci ostatnio mowie obejrze sobie patrze i rdza jak myslicie czy ropą taka z stacji paliw na pedzelku potrzec i wystarczy bo slyszlem ze ropa dobrze konserwuje dzieki:)

dzieki bardzo wojtek ale mam jescze pytanko czy jezeli zamocze puszke z farba bo wtedy zamocze cala puche to farba nie zejdzie i jescze jedno czy nie ma efektow ubocznych i czy nie wylazi nagle pozniej rdza po tym jak cos dzieki bardzo pozdrawiam:)

a konkretnie oto mi chodzi bo mam bagneciki i zdjalem okladziny jest tam lekka rdza ale wiem ze jak przejade na wiertartce to malo da wiec posmaruje tym zelem zetre rdzy nie bedzie i wtedy wazelina i do kablotki co myslicie o tym planie wiec dlatego sie pytam kto mial doczynienia z kwasem fosforowym bo fanty mam dosyc dobre;) a ty wojtek dlugo uzywasz kwasu szczawiowego i jak sie sprawuje i czym pozniej konserwujesz po wymoczeniu pozdrawiam Adrian

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie