Bartek95 Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Napisano 25 Lipiec 2010 Witam, (mój pierwszy post na forum, jak coś nie tak to przepraszam) planuję zakup detektora. Nie znam się na tym kompletnie, ważne żebym mógł nim namierzyć monety jak i łuski pociski itp. Jedyne co mnie ogranicza to oczywiście cena... Dało by rade coś w miarę za +/- 500 zł? kiedyś na allegro widziałem rutusa first (nie wiem czy dobrze napisałem) to chyba by się zmieścił w tej kwocie?
michal1514 Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Następnym razem korzystaj z wyszukiwarki bo było już pełno takich wątków, ale jako iż jesteś nowy to ok :).Do 500 zł to polecam Ci Garretta Ace 150, lub jeśli masz możliwość dozbierania to Ace 250 lub Fisherka f2.
woytas Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 Zadales najbardziej popularne pytanie w tym dziale.Proponuje zaczac poszukiwania (jakiekolwiek) od wyszukiwarki na forum - a potem dopytywac
CzarnyPoznań Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 Tylko zadaj Sobie pytanie na co ten wykrywacz ma być?Na militarja czy może na drobnice,monetki i kolorki.Bo te wykrywacze o których mowa właśnie na drobnice i plaże się nadają.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.