Nub Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 przejażdżka hamerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nub Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 M1 Abrams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nub Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 M1 Abrams - widok od środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nub Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Zniszczony T90R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nub Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Chyba najlepsza zabawa , czajenie się z karabinem snajperskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nub Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Zniszczony M1 Abrams przez T90R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nub Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Mój ulubiony pojazd z tej gierki T90R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Battlefield Bad Company 2 - gierka spoko. Naprawdę godna polecenia. Szczególnie z polskim dubbingiem :DGrałem, przeszedłem i jestem zadowolony z gry :)Polecam również Aliens vs. Predator (2010). Gram w nią od kilku tygodni, singla przeszedłem, teraz gram głównie w multi. Polecam fanom Aliena I Predatora :) Kupiłem tę grę właśnie z tego powodu, że jestem wielkim fanem obu gatunków :DRaczej nie przestanę w nią grać :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2010 Pomijając tego lewitującego ,jak myślicie ,kto to jest w środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2010 Jakość screena taka słaba bo było ciemno i musiałem to rozjaśnić w takim programie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2010 Elewator zbożowy w Stalingradzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2010 http://www.timecastmodels.co.uk/range_3/elevator1.jpgZdjęcie elewatora z okresu walk w Stalingradzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Ten w środku to pan z wąsikiem i ma granaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2010 Nie ma granatów ale ma MP-41 z pięcioma magazynkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Granaty też ma :) jak ten wyróżniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2010 Nie wiem czy ma grnaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Nie będę się kłócił z najaktywniejszym na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2010 :)PS.Sprawdzałem wczoraj i nie ma granatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 BF-42 Secret Weapones Demo ;grupa niemieckich czołgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 jak wyżej...gram tylko w multiplayerze ,więc też inni Polacy się trafiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 nie wiem dlaczego ,ale na screenach zawsze się pogarsza grafika.jak coś ,to ona znacznie lepsza jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 No dobra.Napisz mi maila za co dostałem drugie żółtko.Wątek jest naprawde żenujący i jeżeli pozwalacie na jego egzystencje tutaj to coś jest nie tak...Dostałeś za twórczość w ID ale widzę że i tu Ci źle...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 00:48 24-12-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg428 Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 Ja gram w WOT.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg428 Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg428 Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.