Skocz do zawartości
  • 0

Tabliczka??, Medal ?? (kawałki)

SirBadFate

Pytanie

Napisano

Witam znalazłem ten przedmiot w kawałkach niedaleko starej leśniczówki,w zasadzie w gruzach po niej pozostałych użytych do wyrównania leśnej drogi (więcej kawałków nie było). Szukałem jakiegoś info w internecie, niestety bezskutecznie, znalazłem jedynie wyraz PRAMIIRT pojawiający się często przy niemieckich fotografiach, stad moje przypuszczenia ze to tabliczka jakiegoś producenta. Spotkał się już ktoś może z czymś takim?
SirBadFate

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam znalazłem ten przedmiot w kawałkach niedaleko starej leśniczówki,w zasadzie w gruzach po niej pozostałych użytych do wyrównania leśnej drogi (więcej kawałków nie było). Szukałem jakiegoś info w internecie, niestety bezskutecznie, znalazłem jedynie wyraz PRAMIIRT pojawiający się często przy niemieckich fotografiach, stad moje przypuszczenia ze to tabliczka jakiegoś producenta. Spotkał się już ktoś może z czymś takim?
SirBadFate

Napisano
Wygląda na tabliczkę znamionową sprzed I wś z nazwą firmy adresem oraz chwalbą, że zostali nagrodzeni czyli prämiirt złotym medalem czyli Goldene Medaille oraz innymi nagrodami, które skromnie nazywają etc. czyli itd.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie