Nadwojciech Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2010 Lotnicy,skoro powstał dział lotniczy warto byłoby się spotkać,a że w MLP w Krakowie powstaje nowy budynek i w ostatnim czasie muzeum wzbogaciło się o ciekawe samoloty to chyba najlepsze miejsce.Oczywiście nie w najbliższym czasie bo każdy nas ma swoje sprawy.Ale za jakiś czas?Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2010 41pp Ty to musisz się teraz wybrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Oczywiście, ale mam nadzieje że, przytarganie" I-22 na plecach, z ITWL, do K.M.st.Krakowa, będzie warunkiem uzyskania zniżki na wejściówkę.Pozdrawiamgw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2010 Wybierzemy się grupą zorganizowaną,to bez nadwyrężania pleców zniżka pewnie będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Teraz na poważnie, dziś wieczorem będę miał kontakt z ludźmi", możliwe że, obaj się mylimy i sprawa może być prostsza, niż nam się wydaje!!!Zobaczymy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 Jak wiadomo z braku zajęcia do głowy przychodzą głupie pomysły. I mi też kiedyś się jeden taki pojawiłPoza maszynami w ekspozycji MLP ma chyba jeszcze ze 3 albo 4 limy-5 na zapleczu. Ciekawe czy ktoś z muzeum byłby gotów na podjęcie dość szalonej inicjatywy, a mianowicie przebudowę któregoś z nich do standardu Lim-5M?Służyło u nas 60 takich maszyn, ale w tej chwili nie ma żadnej w takiej postaci. Ok 50 zostało przebudowanych na Lim-6bis, pozostałe utracono w wypadkachDokumentacja techniczna prawdopodobnie by się znalazła albo w Mielcu albo w ITWLuNie musicie pisać, ze jestem nawiedzony i nienormalny bo to wiem już od dawna :P Napiszcie lepiej kto może być równie pomylony a do tego mieć możliwości aby taki wariacki pomysł wcielić w życie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2010 Trzeba by podbić do MLP ale teraz to chyba mają ważniejsze sprawy na głowie.Możliwości to kilka instytucji pewnie ma,gorzej ze znalezieniem pomyleńca" z odpowiednimi chodami będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.