mrand Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Napisano 20 Lipiec 2010 Od niedawna wszystko u mnie jest wyłącznie NEW. Jak odznaczyć tematy jako przeczytane, aby mieć prawdziwy obraz nowych postów od poprzedniego wejścia na forum?
policemayster Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 moze temat nie tu gdzie trzeba, ale dolaczam sie do prozby.
KaRaDo Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Witam,Najlepiej zrobić sobie skrót do strony i ciągle z niego wchodzić na forum. Kiedy tak robisz przeczytane przez Ciebie wątki są na szaro a nieczytane na niebiesko.Pozdrawiam
Bocian Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Teoretycznie powinno wystarczyc wylogowanie i zalogowanie sie.System zaznacza watki jako new tylko te od daty aktualnej do daty logowania.
Cpt.Nemo Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Cos sie na prawde chrzani na Forum. Do tej pory posty sie same zaznaczaly jako przeczytane. Dzis mam wszystkie nowe, niezaleznie ile razy sie zaloguje, wyloguje zamkne czy otworze strone z Forum :(
kopijnik2 Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 podajcie datę ostatnich przeczytanychu mnie 08.07.2009 godz. 23...
pawel888 Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Dokładnie, coś się dzieje. Sam właśnie miałem o to zapytać. I tak jak u kopijnika2, ta sama data, ta sama godzina. Forum przez to straciło troszkę na estetyce.<pozdro
mrand Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Napisano 25 Lipiec 2010 Chyba znalazłem sposób. Ze skrótu Ulubione" wchodzę na Forum Główne" i dopiero stamtąd klikam na forum tematyczne (w moim przypadku Sprzęt poszukiwawczy"). Przy wyjściu i ponownym wejściu w opisany sposób, zawsze mam odznaczone tylko rzeczywiście nowe wiadomości. PozdrawiamMrand
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.