Gość Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 poszukuje informacji na temat odznaczenia znalezionego przezemnie na terenie byłej fabryki broni w Antonówce na dolnym śląsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 poszukuje informacji na temat odznaczenia znalezionego przezemnie na terenie byłej fabryki broni w Antonówce na dolnym śląsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 Według mnie jest to odznaczenie które można znaleźć na terenie byłej fabryki broni w Antonówce na Dolnym Śląsku.Jestem blisko? :-DZdjęcie pomogłoby trochę w dalszej identyfikacji. Niewiele ale zawsze coś!PozdrawiamMK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 he he, dobre. Wg mnie, to niemieckie odznaczenie i wartościowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.