xxxritusxxx Napisano 15 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2010 Mam problem, znalazłam gazety, ksiażki, dokumenty które maja ponad 100 lat. Są bardzo łamliwe. Czy znacie jakiś sposób żeby strony zrobiły sie miekkie i żebym mogła dokładniej przyjżec sie tym papierom?z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 witajwidzę, że pierwszy post :)takie tematy, to raczej nie na Głównym, lecz na Konserwacji.później wątek zostanie przeniesiony do właściwego działu.-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek37 Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 żaden fachowiec nic nie polecił no to chociaż to przeczytaj:http://odkrywca.pl/kartonik-po-amunicji,674006.html#674006Tak jak pisałem może inni, ja nie znam domowego sposobu i oddałbym to w ręce specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.