vonadamski Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 Witam!!!Jestem zielony w temacie a mam kilka sztuk starych mebli i chciałbym je zidentyfikować. Czy są jakieś katalogi itp.?Z góry dzięki za pomoc.Z poważaniem vonadamski
boxi0 Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Przyłączam się do pytania też mam starą komodę w domu i nie wiem czy jest coś warta czy jest tylko stara.Dzięki za wszelkie informacje.Pozdrawiam Sławek-boxi0
ms Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 jakąś" - to jest bardzo trafne określenie bowiem bardzo pojemne, a dzięki temu bezpieczne do stosowania. Stosujący daje sygnał w postaci nadziei posiadaczowi przedmiotu z gatunku starocia, natomiast odbiorca komunikatu przyjmując go rozbudza żądze na rychłe wzbogacenie się w wyniku dokonania analizy powyższego określenia w wymiarze finansowym. Nadziejo trwaj! :-)
Zwierzu Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Sory ze nie w temacie...Gdzie sie podziewałes Panie vonadamski?:) Wszystko o.k u Ciebie?PozdrawiamZwierz
Villmark Napisano 10 Lipiec 2010 Napisano 10 Lipiec 2010 W sprawię mebli proszę przesłać ich fotografię na adres wnetrza@gmail.com.
ewald Napisano 12 Lipiec 2010 Napisano 12 Lipiec 2010 Jezeli chodzi o meble prosze zdjecia na e-mail renowacja3@wp.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.