kopijnik2 Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 no cóż...nazwa wątku - z fotką obiektu - łącznie - wzbudza smętne refleksje na temat wyczucia symboliki...refleksje na pograniczu agresji...tu odpowiedź: http://pl.wikipedia.org/wiki/Oktiabriata
danieloff Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 Ehhh... Jak można nie kojarzyć odznaczki pionierskiej dzieciątka Lenin"... I z caratem to wiązać? Czas umierać...
pawel888 Napisano 7 Lipiec 2010 Napisano 7 Lipiec 2010 Zostań z nami, nie umieraj:)A samo zestawienie odznaki z caratem karygodne.Można nie kojarzyć, ale wiązać ze stylem carskim to już przesada:)<pozdro
taboon Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Napisano 8 Lipiec 2010 to był żart oczywiscie,,nudy na froum w czasie wakacji...:-)
lanca Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 taboon:D ty się lepiej przyznaj co zrobiłeś z tą pieczęcią 2Pszw:)
taboon Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Napisano 8 Lipiec 2010 konserwuje się :-)na razie jest moja i tylko moja :-)Jak widać jeszcze się nie złamałem żadną propozycją..
Cowboys From Hell Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 Jak się złamiesz to będziesz żałował i to bardzo.Jak nie teraz to za kilka lat.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.