Stizek Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 Witam poszukuje sita na plaże na drobnice gdzie można je kupić? Czy są na Allegro bo nie moge znaleść?...Czy ktos może pokazać jakiś link? z góry dziękuję i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Kolego zrób tak :Wejdź na alledrogo ---> wejdź w kolekcje ---> militaria ---> wykrywacze metali ---> pozostałeI obserwuj uważnie aukcje bo jak rano patrzyłem to były te siata ,ale już nie ma bo się czas aukcji skończył ;)Ps.a nie lepiej zrobić samemu , jest to bardzo łatwe i tanie (alledrogo to koszt około 30-40 zł)Jak znajdę foto takiego sita to wstawię ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Tak wygląda sito sprzedawane na allezło.Ja bym proponował zrobienie pełnej prowizorkitzn. wziąć większą puszkę (np.po brzoskwiniach w syropie) powiercić więcej dziurek (średnica taka aby nie przeszedł 1 grosz) i przymocować rączke np z drewna ;)Pozdrawiam;)( jeżeli zdecydujesz się na wersje własną to wstaw foto i napisz czy się sprawuje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ps. jeżeli nie lubisz tych brzoskwiń to daj mi bo ja je uwielbiam ;]Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 ha....a ja wlasnie czegos podobnego szukam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Woytas ale chodzi o brzoskwinie czy o sito ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 o sito przeciez :)Zrobilem cos podobnego z garnuszka z nierdzewki ale mi ucho odpaldlo na mokrym piachu :(Wakacje sie zblizaja a zas bede musial palucjami grzebac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 heh ;)Powodzenia życzę;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 myslalem o sitku do frytek - ale nie teges... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 no nie za bardzo i dziwnie by wyglądało ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 i tak na czlowieka jak na ufoludka patrza wiec spoko :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 hah no tak:DA na jakie plaże się wybierasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 nad nasze Baltyckie :)Swinoujscie w tym roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ahhh..najlepsze rejony ;)A ja jadę na Greckie w tym roku ;)Z rodziną co prawda , ale czas na sito też się znajdzie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 No polazilem juz w tym roku w Swinoujsciu na konferencji odkrywcy - teraz czas na repete. W zeszlym roku kamienista Chorwacja wiec czuje glod plazy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Aha ;)I jak tam w Chorwacji?Ehhh na plaży można się nieźle wzbogacić:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanatyk Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 są takie zestawy dla małych dzieci, wiaderko łopatka itp. Są też bardzo dobre plastikowe sitka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 w chorwacji wynurkowalem jakies jugoslawianskie cos - niewiem ile warte. Na kamieniach kichowato sie szuka ;P Fanatyk taki sprzecior zostawiam takim fachowca jak ty :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanatyk Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 coś w tymguście tylko ja mam takie bez tego wycięcia ale bardzo podobne. Kosztuje grosze i jest OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ha ha ;DA w Grecji są bardzo mieszane plaże , tzn.są takie dzikie plaże na których prawie nic nie ma , ale jest dużo kamienie , i są takie użytkowe gdzie można coś wyciągnąć ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Fanatyk na mokrym piachu wysiada - wiem bo sprawdzalem :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 haha ;)woytas z jakiego województwa jesteś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 a dla kogo ten wywiad?Slaskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
maku955 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Ej co jakieś NKWD ? ;)Nie no tak o pytam ;)Sorry jak Cię tym uraziłem ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 trza byc twardym a nie mientkim :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.