Stizek Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Napisano 5 Lipiec 2010 Witam poszukuje sita na plaże na drobnice gdzie można je kupić? Czy są na Allegro bo nie moge znaleść?...Czy ktos może pokazać jakiś link? z góry dziękuję i pozdrawiam
maku955 Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 Kolego zrób tak :Wejdź na alledrogo ---> wejdź w kolekcje ---> militaria ---> wykrywacze metali ---> pozostałeI obserwuj uważnie aukcje bo jak rano patrzyłem to były te siata ,ale już nie ma bo się czas aukcji skończył ;)Ps.a nie lepiej zrobić samemu , jest to bardzo łatwe i tanie (alledrogo to koszt około 30-40 zł)Jak znajdę foto takiego sita to wstawię ;)
maku955 Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 Tak wygląda sito sprzedawane na allezło.Ja bym proponował zrobienie pełnej prowizorkitzn. wziąć większą puszkę (np.po brzoskwiniach w syropie) powiercić więcej dziurek (średnica taka aby nie przeszedł 1 grosz) i przymocować rączke np z drewna ;)Pozdrawiam;)( jeżeli zdecydujesz się na wersje własną to wstaw foto i napisz czy się sprawuje)
maku955 Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 Ps. jeżeli nie lubisz tych brzoskwiń to daj mi bo ja je uwielbiam ;]Pzdr.
woytas Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 o sito przeciez :)Zrobilem cos podobnego z garnuszka z nierdzewki ale mi ucho odpaldlo na mokrym piachu :(Wakacje sie zblizaja a zas bede musial palucjami grzebac...
woytas Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 i tak na czlowieka jak na ufoludka patrza wiec spoko :))))
maku955 Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 Ahhh..najlepsze rejony ;)A ja jadę na Greckie w tym roku ;)Z rodziną co prawda , ale czas na sito też się znajdzie ;)
woytas Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 No polazilem juz w tym roku w Swinoujsciu na konferencji odkrywcy - teraz czas na repete. W zeszlym roku kamienista Chorwacja wiec czuje glod plazy :)
maku955 Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 Aha ;)I jak tam w Chorwacji?Ehhh na plaży można się nieźle wzbogacić:D
fanatyk Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 są takie zestawy dla małych dzieci, wiaderko łopatka itp. Są też bardzo dobre plastikowe sitka :)
woytas Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 w chorwacji wynurkowalem jakies jugoslawianskie cos - niewiem ile warte. Na kamieniach kichowato sie szuka ;P Fanatyk taki sprzecior zostawiam takim fachowca jak ty :)))
fanatyk Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 coś w tymguście tylko ja mam takie bez tego wycięcia ale bardzo podobne. Kosztuje grosze i jest OK
maku955 Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 Ha ha ;DA w Grecji są bardzo mieszane plaże , tzn.są takie dzikie plaże na których prawie nic nie ma , ale jest dużo kamienie , i są takie użytkowe gdzie można coś wyciągnąć ;)
woytas Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 Fanatyk na mokrym piachu wysiada - wiem bo sprawdzalem :)))
maku955 Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 Ej co jakieś NKWD ? ;)Nie no tak o pytam ;)Sorry jak Cię tym uraziłem ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.