Skocz do zawartości

Sito na plaże? pomocy

Stizek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam poszukuje sita na plaże na drobnice gdzie można je kupić? Czy są na Allegro bo nie moge znaleść?...Czy ktos może pokazać jakiś link? z góry dziękuję i pozdrawiam
Napisano
Kolego zrób tak :
Wejdź na alledrogo ---> wejdź w kolekcje ---> militaria ---> wykrywacze metali ---> pozostałe
I obserwuj uważnie aukcje bo jak rano patrzyłem to były te siata ,ale już nie ma bo się czas aukcji skończył ;)
Ps.a nie lepiej zrobić samemu , jest to bardzo łatwe i tanie (alledrogo to koszt około 30-40 zł)
Jak znajdę foto takiego sita to wstawię ;)
Napisano

Tak wygląda sito sprzedawane na allezło.
Ja bym proponował zrobienie pełnej prowizorki
tzn. wziąć większą puszkę (np.po brzoskwiniach w syropie) powiercić więcej dziurek (średnica taka aby nie przeszedł 1 grosz) i przymocować rączke np z drewna ;)
Pozdrawiam;)
( jeżeli zdecydujesz się na wersje własną to wstaw foto i napisz czy się sprawuje)

Napisano
o sito przeciez :)

Zrobilem cos podobnego z garnuszka z nierdzewki ale mi ucho odpaldlo na mokrym piachu :(
Wakacje sie zblizaja a zas bede musial palucjami grzebac...
Napisano
No polazilem juz w tym roku w Swinoujsciu na konferencji odkrywcy - teraz czas na repete. W zeszlym roku kamienista Chorwacja wiec czuje glod plazy :)
Napisano
w chorwacji wynurkowalem jakies jugoslawianskie cos - niewiem ile warte. Na kamieniach kichowato sie szuka ;P
Fanatyk taki sprzecior zostawiam takim fachowca jak ty :)))
Napisano
Ha ha ;D
A w Grecji są bardzo mieszane plaże , tzn.są takie dzikie plaże na których prawie nic nie ma , ale jest dużo kamienie , i są takie użytkowe gdzie można coś wyciągnąć ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie