kukx Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2010 Witam, zbieram materiały do pracy magisterskiej i natknąłem się na mały kłopot. Otóż nigdzie nie mogę znaleźć żadnej fotografii owego parku. Jedyne co mam to schematy, które zresztą załączam oraz rosyjską stronkę saperską http://www.saper.etel.ru/texnica-2/dmp-42.html . Na upartego to by mi wystarczyło, ale może ktoś z was natknął się na jakieś fotografie czy to parku na samochodach (Zis-5 generalnie) czy mo.że gdzieś rozłożonego. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za ewentualną pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukx Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 Wspomniany szkic z książki: Wojsko Polskie. Krótki informator historyczny o Wojsku Polskim w latach II wojny Swiatowej pod. Red. Stanisława Komornickiego Tom 4 Regularne jednostki Ludowego Wojska Polskiego. Formowanie, działania bojowe, organizacja, uzbrojenie, metryki jednostek inżynieryjno saperskich, drogowych i chemicznych. WIH. Warszawa 1970. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Coś mi się kołacze" że w kiążce, Bordziłowskiego Żołnierska droga", trochę o tym jest.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 Kuter BMK-70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 BMK-70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 BMK-70 / ZIS-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 BMK-70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 # Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 #1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Lipiec 2010 Share Napisano 15 Lipiec 2010 #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukx Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2010 Wielkie dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.