tadeks6 Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Swiety82 dzięki za podpowiedz(-; Na przyszłość będę pamiętał.Jak w temacie zapalniczka z wizerunkiem koni proszę o id, wysokość ok 8,5cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadeks6 Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Swiety82 dzięki za podpowiedz(-; Na przyszłość będę pamiętał.Jak w temacie zapalniczka z wizerunkiem koni proszę o id, wysokość ok 8,5cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadeks6 Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Jak się nie myle, to widziałem kiedyś ten motyw na austryiackim medalu z 1wś?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadeks6 Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Zapaliczka rozlożona na zcęści pierwsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadeks6 Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 A tu w całości Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadeks6 Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 I tu dla porównania rozmairów z paczką po papierosach.Ps: Mam nadzieję,że tym razem nie popełniłem żadnego błędu(-;Darz Dół tadeks6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tadeks6
Swiety82 dzięki za podpowiedz(-; Na przyszłość będę pamiętał.
Jak w temacie zapalniczka z wizerunkiem koni proszę o id, wysokość ok 8,5cm
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.