taboon Napisano 4 Lipiec 2010 Autor Napisano 4 Lipiec 2010 Ciekawy okaz..Może ktoś wie co to jest? Może ktoś znalazł coś podobnego?Pod ptakiem jest jakby resztka mocowania żelaznego(szpikulec?)Ktoś ..coś...?
sqr Napisano 6 Lipiec 2010 Napisano 6 Lipiec 2010 nie musi być identyczny... nie musi być też to pelikanek ;)to tylko moje skojarzenie
snake170381 Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 Raczej jakas zabaweczka z przelomu XVIII i XIX w jak to sie czesto na polach i lakach trafia...pozdrowienia
sqr Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Malbork_-_Pelikan_na_zamkowej_studni.jpg sorki zapomniałem
taboon Napisano 4 Lipiec 2010 Autor Napisano 4 Lipiec 2010 Ciekawy okaz..Może ktoś wie co to jest? Może ktoś znalazł coś podobnego?Pod ptakiem jest jakby resztka mocowania żelaznego(szpikulec?)Ktoś ..coś...?
taboon Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Napisano 5 Lipiec 2010 No i nikt nie chce popatrzeć na mojego ptaka" :-)
Pytanie
taboon
Ciekawy okaz..
Może ktoś wie co to jest? Może ktoś znalazł coś podobnego?
Pod ptakiem jest jakby resztka mocowania żelaznego(szpikulec?)
Ktoś ..coś...?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.