Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 W środku szmatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Kilka metrów dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Po umyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Przed myciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Cztery metry w prawo i .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Wsrodku troche złomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Jak myślicie co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 He he parasol był w srodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Kubek od manierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Bardzo ładnie, w końcu coś się dzieje :) Lubię oglądać takie cudowne trafienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 I jeszcze taki komplecik na koniec sie trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Jak to sie nazywa he he żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Na koniec dodam ze te fanty nie były wykopane nie tylko przez zemnie tylko przez nasza 5 osobowa ekipe z która wybraliśmy się na trzy dniowy urlop do czech graniczących z opoliskim wiec dlatego tu są fotki i dzieki Wojtek za nocleg i miejscówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 dodam parę słów:) Tak to jest jak wojska niemieckie wraz z cywilami ewakuowali się z okrążenia, Wierzch- Racławice Śląskie- Studnice- Osoblaha. dziś po mojej reklamie Czeskich terenów chłopaki coś przywożą i gratuluję każdemu. Nie dziękujcie mi ale mojemu przyjacielowi Davidowi który nie ma czasu na poszukiwania i wskazuje miejsca a ja się z tym dzielę (Bóg kazał się dzielić) . Pozdrawiam całą ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Niedziela i koło z wózka gąsienicowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Klamerka oczywiście kolega trafił ale i tak było miło popatrzeć jak ja wyciąga z pod ściółki tyle lat leżała i czekała na znalazce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Gratulacje, Klamerka lepiej wygląda od dzisiejszej mojej:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Dzisiaj czarna za rany stan jak widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 I kompas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 bicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Super fanciki, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.