dimmu66 Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 WitamMam pytanko.Czy na bluzach mundurowych i kurtkach pancernych w kamuflażu ss tzn.dot44 umieszczano cuufband-y?Co do kurtek to wydaje mi się że gdzieś widziałem taką fotkę ale nie mogę jej odszukać.Będę wdzięczny za wszelkie informacje a zwłaszcza zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nebelwerfer Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Zasadniczo nie stosowano żadnych insygniów, oprócz orła, którego później też nie naszywano. Pojedyncze przypadki obszyć jednak się trafiają.Pzdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfik1 Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Znalezione bez trudu w sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steffanos Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Już było trochę w temacie tu:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=667830#1028698pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.