dimmu66 Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 WitamMam pytanko.Czy na bluzach mundurowych i kurtkach pancernych w kamuflażu ss tzn.dot44 umieszczano cuufband-y?Co do kurtek to wydaje mi się że gdzieś widziałem taką fotkę ale nie mogę jej odszukać.Będę wdzięczny za wszelkie informacje a zwłaszcza zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Zasadniczo nie stosowano żadnych insygniów, oprócz orła, którego później też nie naszywano. Pojedyncze przypadki obszyć jednak się trafiają.Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Znalezione bez trudu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffanos Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Już było trochę w temacie tu:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=667830#1028698pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.