SirBadFate Napisano 26 Czerwiec 2010 Autor Napisano 26 Czerwiec 2010 Witam kolegów, otóż wyszedł mi dzisiaj taki guziczek, niestety mało się znam na jakichkolwiek innych fantach poza monetami które kolekcjonuje, rozmawiałem z kolega Majosem który podpowiedział ze to guzik napoleoński i jest niewiele wart. Czy można było by coś dodać, typu lata w których był używany i co konkretnie oznaczać mogla liczba 91 ? Za wszelkie informacje na jego temat będę bardzo wdzięczny, oczywiście to mój pierwszy guzik tego typu.Pozdrawiam
8total4 Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisano 26 Czerwiec 2010 daj drugą stronę.na 99.9% nie jest to guzik z czasów Napoleona Bonaparte, a co najwyżej Napoleona III.pozdro.
SirBadFate Napisano 26 Czerwiec 2010 Autor Napisano 26 Czerwiec 2010 Tak , Majos wspominał właśnie coś o Napoleonie III, bądź co bądź jakiś napoleon :)
8total4 Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisano 26 Czerwiec 2010 po 1840r.91. pułk piechoty liniowej.pozdro.
majos Napisano 28 Czerwiec 2010 Napisano 28 Czerwiec 2010 witam w rejonie Szlichtyngowy i Górczyny sporo ich wychodzi co cieszy to stan zachowania tych guzików pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.