pako151515 Napisano 24 Czerwiec 2010 Autor Napisano 24 Czerwiec 2010 Witam. Czy Minelab Musketeer w swojej dyskryminacji posiada identyfikacje tonową? Alu- inny dźwięk, Miedź- inny dźwięk? I czy mocno różni się od SOvera?
k-szela Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Witam!!! Miałem muszkietera adv. 3 lata i mam do wykrywki sentyment jest to wykrywacz jednoczęstotliwościowy typu VLF i nic poza budową mechaniczną oraz cewką gop nie łączy z sov. GT który pracuje na kilku częstotliwościach, ale oba sprzęty są godne uwagi. Muszkieter jest super na monetki i drobny kolorek , ale jest bardzo podatny na linie wysokiego napięcia w przeciwieństwie do sov.GT.
k-szela Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Co do dźwięków zapomniałem dodać ( jestem w pracy:D ) to jakoś szczególnie nie ma on tonalnej idetyfikacji , ale po kilkunastu wypadach będziesz wiedział co jest pod cewką np. polmosik :D lub łuseczka maus.
pako151515 Napisano 24 Czerwiec 2010 Autor Napisano 24 Czerwiec 2010 O i bardzo dziękuje jakieś uwagi i rady chętnie posłucham! Bo jakbym kupił muszkietera to przez 2 miechy po plaży miedzy innymi chodzić będę i stąd ta obawa, żeby nie grzebać śmieci.
sla1971 Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Bardzo dobry sprzecik,prosty w obsludze i bardzo skuteczny.
k-szela Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 W tej chwili ma go mój Kolega i nie narzeka, co do cewki ma od tylko mechanicznie taką sama co GT, ale jak napisał sla1971 sprzęcik prosty i bardzo skuteczny ( ustawiasz raz i szukasz cały dzień:D )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.