Skocz do zawartości

pytanie co do żelaza na ACE 250

Faber94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam wykrywke już jakiś miesiąc i wciąż nie zwracam uwagi na żelazo. Z reguły biorę pod uwagę na kreski od środka w prawo. opłaca mi się to bo w większości kopania lęcą monetki i wiem że jak zwracałem uwagę na żelazo to były to zawsze śrubki gwoździe i inne śmieci ale pytanie dotyczy tego czy jest jakaś szansa i jaka mniej więcej że tracę nie zwracając uwagi na żelazo. może podacie jakieś przykłady czegoś cennego albo powiecie mi czy zwracać uwagę na inne sygnały poza tymi od środka w prawo
Pozdrawiam
Napisano
Hehe- śmieszne ustawienia. Dwie pierwsze kreski zaznaczone i trzeba kopać wszystko. To co pierdziało na skraju dyskryminacji to był mój ulubiony sygnał:) Złotko wychodzi na foil tomala a nie na straganach:)
Napisano
Karpik temat jest odnośnie IRON a nie FOIL:) Więc czytaj zanim piszesz:) A co do złota i cienkiego srebra wiem na jakim zakresie wychodzi.
Pzd."
hehe- to kolega nie zdaje sobie nawet sprawy z tego, że te tryby iron, jev i reszta to tylko ilość zaznaczonych kresek?:)
Jeżeli kopiesz na iron tylko powyżej połowy skali omija najciekawsze dla mnie fanty:)
Napisano
Iron zawsze pokarze nisko a nie powyżej połowy. Tak jest ustawiony. Co do dużych żelastw pokarze wysoko. Ogólnie trzeba uwzględnić położenie fanta, kształt i głębokość zalegania. Powiem tylko, że w erze wykrywaczy, gdy królowały pierwsze wykrywki kilkanaście lat temu kopało się jak piszczał:) Każdy fant... Były efekty... Wyświetlacz to tylko dodatek;)
Pzdr
Napisano
tylko żeby nie było tak że cały wypad będzie poświęcony gwoździom. napiszcie co fajnego może wejść jak się kopie na iron
Napisano
Aj- iron- to nie jest tryb do szukania żelaza tylko all metal". W tym trybie druga i trzecia kreska to też może być kolor. Tj. szukałem na jev i kopałem wszystko.
Napisano
ja kopie na all metal po prostu nie patrze na 6 sygnalow od lewej i monety ciagle leca ale z tego co piszecie spróbuje patrzeć też na te 2 i 3

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie