piotrek89 Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Witam!! Poszukuje ludzi którzy się interesują 10 Pułkiem Strzelców Konnych. Czy są tacy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Sprecyzuj pytanie: chodzi Tobie o II RP czy PSZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anise Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Czołem,Jestem mocno zaangażowany w tym temacie. Co potrzebujesz Piotrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89 Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 pattern1937 chodzi mi o II RPanise napisz do mnie na maila piotrekzakrzewski89@wp.pl to nawiążemy jakoś kontakt i porozmawiamy to powiem co mi jest potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.