timki74 Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Witam,może ktoś się orientuje,gdzie w najbliższym czasie odbedą się jakieś giełdy-targi staroci Warszawa,lub okolice..?Ostatnio bywam tylko na kole i lipa....drogo..,wiec pytam,z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Na kole trzeba dobrze trafić. Jest stara"gwardia która podkupuje dużo rzeczy :)Trzeba być co tydzień i obserwować.O innych jak na razie nie słyszałem.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 targi staroci to fachowcy:)ja czasem przeglądam co wygrzebały żule koło hali mirowskiejCzasem się coś trafi.ale zasada:bilon,najlepiej w złotówkach w portfelu,banknoty w kieszeni,pytasz ile,targujesz się,około5minut,aż spuszcza cene,mówisz że musisz sprawdziś ile masz,chce np 15zł,wysypujesz na rękę bilon z portfela(wczesniej udajesz zdziwienie że w kieszonce na banknoty pusto)jak masz akurat 15zeta,to przekładasz do drugiej ręki np 3-4zeta mówiąc że na bilet musisz mieć,i pozostałe 10zł pokazujesz mu że yle mogę dać"nie zdażyło się by nie wziął,ze dwa razy był mahniom,tj zamiast kasy mówiłem że mogę mu papierosy dać,też działa,ale ja pale:)ogólnie żyliki mają czasem perełki,nie tylko pod halą mirowską,ale tez na kole,volumenie itp itd,gdzie tylko są warto popatrzeć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Jest jeszcze stadion Olimpii, tam można sporo rzeczy kupić w dobrych cenach.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar02 Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Wracając do tematu.Wie ktos kiedy w tym roku zaczynaja sie targi kolekcjonerskie w Zakopanem ?W necie nic nie moge znalezc (wiem ze sierpien)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.