opium Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 Cześć,Jestem nowy we Wrocławiu i zaczynam swoją przygodę z piszczałką i chętnie bym pokopał z kimś kto zna teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jay-jay Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 jak już wiesz ja jestem z wrocka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corleone Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 WitamOd 2 lat penetruje rejon w okolicach Wrocławia. Jezeli bedziesz chcial sie przylaczyc to daj znac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opium Napisano 23 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Widzę, że jeszcze są ludzie z Wrocławia z którymi można wspólnie pokopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opium Napisano 26 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Witam CorleoneJa jestem chętny na każde wykopki, daj znać kiedy to możemy gdzieś wyskoczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 Hejka, kolejny Wrocławianin melduje się na stanowisku. Może ktoś ma ochotę gdzieś pokopać wspólnie (mam HS-3), jakby co to jestem chętny. Pisać na Priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 To jak koledzy? Kiedy planujemy jakieś wrocławskie wykopki?pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Jeżeli można koledzy chętnie bym sie przyłączył, staż i samochód jest wiec byłoby super z Wami pobiegac koledzy! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Witam!Również jestem z Festung.Ale dopiero zaczynam swoją przygodę.Może załapię się z kimś bardziej doświadczonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 http://www.odkrywca.pl/wroclaw-i-okolice-poszukiwania-ludzi,674843.html#674843 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.