agentAK Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Napisano 29 Sierpień 2010 inne .Dodatkowo masa kapsli i aluminiowych kapsli od wina.
agentAK Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Napisano 29 Sierpień 2010 To kupiłem w Bazylei na targu staroci za 1 franka.
sebo_sek Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 chyba duży ten ogródek :)Fajne fanciory. Też się wybieram na nowe drogi, może coś wpadnie. Na miejscach bobojowisk też na drogach wyskakują fajne fanty, bo z góry nikt tam nie szuka. Przynajmniej takie jest moje doświadczenie.
agentAK Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Napisano 29 Sierpień 2010 Ogród z 15 arów lub więcej. Ich dom jest z 17 wieku jak wiele w tym regionie ale starszych fancików nie dokopałem się. Następnym razem postaram się o pozwolenie sąsiadów może będzie coś jeszcze. Co do leśnych dróg to dzisiaj rano byłem na leśnych i znów wyszły moje ulubione monetki i guziczki. Trochę mniej teraz chodzę po lesie bo wcześniej miałem dwa kleszcze.
agentAK Napisano 8 Wrzesień 2010 Autor Napisano 8 Wrzesień 2010 Dzisiejsze pare godzin na polu.Dużo plomb.
agentAK Napisano 14 Wrzesień 2010 Autor Napisano 14 Wrzesień 2010 Dzisiaj wyszło takie krzesiwko. Prawdopodobnie pruskie z początku XVIII wieku.
agentAK Napisano 5 Październik 2010 Autor Napisano 5 Październik 2010 inne.Przepraszam za jakość fot ale z tel kom i kiepskie światło.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.