buchu93 Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 Witam. czy moje przypuszczenia są realne.? :D Może ktoś powiedzieć więcej na jej temat..? Grubość pancerza to 1cm. Widać gwint na zapalnik pewnie.. no i ten półkolisty kształt.Ten kawałek mam 18cm.
muchomor Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 Niewątpliwie jakiś odłamek,ale czy akurat od bomby lotniczej tego nie wiem,równie dobrze może być od jakiegoś pocisku artyleryjskiego większego kalibru.
buchu93 Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 no tak.. w sumie ciężko to dokładnie zidentyfikować ale dzięki ;)
buchu93 Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 Witam. czy moje przypuszczenia są realne.? :D Może ktoś powiedzieć więcej na jej temat..? Grubość pancerza to 1cm. Widać gwint na zapalnik pewnie.. no i ten półkolisty kształt.Ten kawałek mam 18cm.
Pytanie
buchu93
Witam. czy moje przypuszczenia są realne.? :D Może ktoś powiedzieć więcej na jej temat..? Grubość pancerza to 1cm. Widać gwint na zapalnik pewnie.. no i ten półkolisty kształt.
Ten kawałek mam 18cm.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.