eldaniello Posted June 3, 2010 Author Share Posted June 3, 2010 Witam znalazłem nie dawno tą odznake , czy wiecie moze co to za odznaka ? Tutaj wiecej zdjec http://img691.imageshack.us/gal.php?g=pq5sdsc00022.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris12 Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Przedwojenna odznaka Szkoły Oficerskiej Wojsk Samochodowych.Jeśli orginalna ,to rzadki przedmiot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelsamotyha Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 To odznaka szkoly oficerskiej wojsk samochodowych,oczywiscie przedwojenna.Jest dosc rzadka ale czy to oryginal trudno mi powiedziec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czołg_7TP Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Przepraszam bardzo to ja może przy okazji chciałem się zapytać bo nie bardzo wiem, gdzie była Szkoła Oficerska Wojsk Samochodowych w II RP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Nie jest to odznaka Szkoły Oficerskiej Wojsk Samochodowych a odznaka Obozu Szkolnego Wojsk Samochodowych, istniał on w latach 1923-1927 w Warszawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.