witam, czy może mnie ktoś naprowadzić na trop skąd pochodzi figurka której zdjęcie załączam. Tak jak w tytule, około 5 cm wysokości, materiał b. twardy, nie sądzę żeby to był plastik dlatego wpisałem kość, ale nie jestem pewien. Dodatkowo, zarówno oczy czarownika, jak i oczy smoka (ma go na plecach, to coś co wychodzi z garnuszka) są z innego, czarnego materiału (na zasadzie małych klinów wbitych w żółtawy materiał dla kontrastu).
Mam jeszcze zdjęcie jednej figurki, przedstawiającej siedzącego, uśmiechającego się buddę z wachlarzem.
Pytanie
Mrex
witam,
czy może mnie ktoś naprowadzić na trop skąd pochodzi figurka której zdjęcie załączam. Tak jak w tytule, około 5 cm wysokości, materiał b. twardy, nie sądzę żeby to był plastik dlatego wpisałem kość, ale nie jestem pewien. Dodatkowo, zarówno oczy czarownika, jak i oczy smoka (ma go na plecach, to coś co wychodzi z garnuszka) są z innego, czarnego materiału (na zasadzie małych klinów wbitych w żółtawy materiał dla kontrastu).
Mam jeszcze zdjęcie jednej figurki, przedstawiającej siedzącego, uśmiechającego się buddę z wachlarzem.
Proszę o pomoc w identyfikacji.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.