Majorian Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 Wyrzucone przez koparkę na powierzchnię. Co to jest? Coś militarnego? Nazwałem to prowizorycznie zapalnikiem:)Średnica otworu ok. 25 mm. Dolna część jest gwintowana. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majorian Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 Więc jednak przeczucie mnie nie myliło:) Dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majorian Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 Wyrzucone przez koparkę na powierzchnię. Co to jest? Coś militarnego? Nazwałem to prowizorycznie zapalnikiem:)Średnica otworu ok. 25 mm. Dolna część jest gwintowana. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majorian Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 Foto2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Vegas Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Wydaje mi się że jest to część zapalnika moździerzowego. Pozdrawiam Vegas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FERDEK1 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Wkrętka pod zapalnik od niemieckiego ogórka 80 mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Majorian
Wyrzucone przez koparkę na powierzchnię. Co to jest? Coś militarnego? Nazwałem to prowizorycznie zapalnikiem:)Średnica otworu ok. 25 mm. Dolna część jest gwintowana. Pzdr
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.