arturborat Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 Dzięki refleksowi i uprzejmości kolegi milusa z forum poszukiwanieskarbow.com pod adresem:http://w396.wrzuta.pl/audio/aMkveKk9YRq/kocio_vs_beton można odsłuchać audycję, którą nadano dziś o 17.30 w I programie Polskiego Radia nt. poszukiwaczy. W dyskusji z przedstawicelem KOBIDZ-u wziął udział kolega Kocio.Nagranie nie jest najwyższej jakości, brak samego początku, ale da się spokojnie słuchaćArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Nie wiem czemu ale urywa mi nagle gdzieś w okolicach 2 minut?Połączenie mam OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturborat Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Też mi się urywało w różnych miejscach. Szybko się zarejestrowałem na wrzucie i po 2 następnych próbach w końcu odtworzyło całość. Nie wiem jednak czy rejestracja ma tu coś do rzeczy czy serwer bywa przeciążony.Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.