Husarz44 Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 Co to może być? Zostało znalezione razem z manierką, którą dałem wcześniej do identyfikacji.Na dole jest widoczny zarys jakby pieczątkiW najbliższym czasem wstawię to miejsce w przybliżeniu oraz przybliżenia innych miejsc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husarz44 Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 Co to może być? Zostało znalezione razem z manierką, którą dałem wcześniej do identyfikacji.Na dole jest widoczny zarys jakby pieczątkiW najbliższym czasem wstawię to miejsce w przybliżeniu oraz przybliżenia innych miejsc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Der Panzerfahrer Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 witaj, producen zwal to Trapetzgestell :) znaczy szelki (uprzaz) szturmowe trapezowe. brakuje ci do kompletu samych szelek, poza tym fajny fancik, gratulujepanzerny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husarz44 Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 Wielkie dzięki za odp:) Cieszę się, że mam w kolekcji takie znalezisko;-) Myślę,że nie ma sensu wstawiania innych fotek...Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
herman1984 Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Tzw. A-rama:)http://www.mp44.nl/equipment/a_frame.htmP.S. Bardzo ładne znalezisko:DPozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Husarz44
Co to może być? Zostało znalezione razem z manierką, którą dałem wcześniej do identyfikacji.Na dole jest widoczny zarys jakby pieczątki
W najbliższym czasem wstawię to miejsce w przybliżeniu oraz przybliżenia innych miejsc:)
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.