Husarz44 Napisano 30 Maj 2010 Autor Napisano 30 Maj 2010 Co to może być? Zostało znalezione razem z manierką, którą dałem wcześniej do identyfikacji.Na dole jest widoczny zarys jakby pieczątkiW najbliższym czasem wstawię to miejsce w przybliżeniu oraz przybliżenia innych miejsc:)
Husarz44 Napisano 30 Maj 2010 Autor Napisano 30 Maj 2010 Co to może być? Zostało znalezione razem z manierką, którą dałem wcześniej do identyfikacji.Na dole jest widoczny zarys jakby pieczątkiW najbliższym czasem wstawię to miejsce w przybliżeniu oraz przybliżenia innych miejsc:)
Der Panzerfahrer Napisano 30 Maj 2010 Napisano 30 Maj 2010 witaj, producen zwal to Trapetzgestell :) znaczy szelki (uprzaz) szturmowe trapezowe. brakuje ci do kompletu samych szelek, poza tym fajny fancik, gratulujepanzerny
Husarz44 Napisano 30 Maj 2010 Autor Napisano 30 Maj 2010 Wielkie dzięki za odp:) Cieszę się, że mam w kolekcji takie znalezisko;-) Myślę,że nie ma sensu wstawiania innych fotek...Pozdrowienia
herman1984 Napisano 30 Maj 2010 Napisano 30 Maj 2010 Tzw. A-rama:)http://www.mp44.nl/equipment/a_frame.htmP.S. Bardzo ładne znalezisko:DPozdro.
Pytanie
Husarz44
Co to może być? Zostało znalezione razem z manierką, którą dałem wcześniej do identyfikacji.Na dole jest widoczny zarys jakby pieczątki
W najbliższym czasem wstawię to miejsce w przybliżeniu oraz przybliżenia innych miejsc:)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.