Gość Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Witam wszystkichblacha okrągła między otworami OBD pod nim Krakau nr 10988Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 Jechał pociągiem z Końskich do Tomaszowa Mazowieckiego i wyrzucił blaszkę przez okno!;) A tak na poważnie - różne są losy przedmiotów :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 W Krakowie był zarząd kolei w GG. To nie jest blacha tramwajarza tylko kolejarza. Jeździł z tą blachą po całej GG i nawet przecież nie musiał mieszkać w Krakowie.pozdrA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 Przepraszam teraz z innej beczki jak zmienić hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Witam wszystkichblacha okrągła między otworami OBD pod nim Krakau nr 10988Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A. Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 Też taki mam. Okrągły, średnica ok 3,5 cm. Nie jestem pewien, ale dla mnie to Ostbahn Direktion Krakau. Czyli kolejarz z GG. /Generalnej Gubernii a nie Gadu-Gadu :-)/pozdrA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Podróże kształcą. Mój kolejarz z GG ( numer 7930 ) tak uciekał przed Ruskimi, że dotarł wąskotorówką na Mierzeję Wiślaną. Dzięki za rozszyfrowanie blaszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
blacha okrągła między otworami OBD pod nim Krakau nr 10988
Dzięki za pomoc
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.