K@riol Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 Witam.W 23.05.2010 dniu testowanie sprzętu na świeżo zaoranym polu :).Wcześniej brał udział Fisher F5 ale z różnych przyczyn niekorzystnych dla użytkownika został zamieniony na F2 i słusznie.Poniżej link do wcześniejszych porównań.http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=671003#1062903Na pierwszym zdjęciu fanty F2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K@riol Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 Kolejne zdjęcie znaleziska HS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K@riol Napisano 23 Maj 2010 Autor Share Napisano 23 Maj 2010 Drugi Fisher F2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanca Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Bardzo fajna drobnica,z jakiej części kraju jeśli można zapytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciopawcio2 Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 woj.łódzkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Gratulacje,fisherek to całkiem zacny sprzęt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaDo Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Witam,Zacny, aj zacny :D Sam na nim pracuję, więc wiem :D Najbardziej mi się podoba, że jak widzi coś głęboko to na pinpoincie trzyma ciągle 12. W 2 słowach odemnie: godny polecenia :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 Też go posiadam,od niedawna biegam z omegą ale do fisherka ma sentyment...W konfrontacji z dużo bardziej zaawansowanymi wykrywkami całkiem dzielnie sobie radził pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanca Napisano 23 Maj 2010 Share Napisano 23 Maj 2010 W sumie to nie ten dział żeby gadać o sprzęcie,ale ja też biegam między innymi z F2 i jest po prostu super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser90r Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 Witam. Fajne fanty. kolego K@riol mam pytanie, na łyżce z trzeciego zdjęcia masz jakieś punce , pytam gdyż znalazłem identyczną i na mojej nic niema ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.