KRYSTYNA007 Napisano 21 Maj 2010 Autor Share Napisano 21 Maj 2010 Witam serdecznie,poszukuję kogoś z Łodzi,ewentualnie okolic,ktoś podjąłby się wyzwania i pomógłby mi odnaleźć zagubioną kartę pamięci od telef. Ma ona wartość bardzo sentymentalną... Obszar poszukiwań to niewielki obszar w okolicach torów kolejowych,lekko trawiasty,dostałam taką poradę-Jest sposób na jej odnalezienie,ale wykrywacz wg mojej oceny powinienbyć dedykowany do samorodków złota-b.mała powierzchnia metalu.Może się Pani wpisać na forum Odkrywcy z podaniem problemu i miejscowości,na pewno znajdą się poszukiwacze..." proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych KRYSTYNA007@interia.plps Przepraszam jeśli pisze w niewłaściwym miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 oj,Maleństwo taka karta,do tego lato za pasem,trawa wysoka,koło torów to mogła wpaść między kamienie z podkładów:/Marne szanse..Telefon to bez problemu,ale karta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 oj Hebda, poddajesz się tak łatwo?? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 Hebda,masz juz doswiadczenie w tego typu sytuacjach...w sniegach sobie poradziles,to trawa i kamienie ci nie straszne...ehe...:DPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 ja z chęcią bym pomógł ale niestety za daleko mi do Łodzi a po drugie mija 7 dzień od operacji... dziwię się że jeszcze nie było poważnej oferty pomocy... wstydźta się chooopy ;-)pozdroSzczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaszak Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 Witam!Jaka dzielnica obszarem poszukiwań?? :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Maj 2010 Share Napisano 22 Maj 2010 piszcie jej na maila bezpośrednio,z doświadczenia wiem że jakos później po założeniu wątku nie mogą doń trafic:)Ja się nie poddaje nigdy!,do Rodzinnego miasta mojego Ojca niestety mam za daleko:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTYNA007 Napisano 22 Maj 2010 Autor Share Napisano 22 Maj 2010 Witam, nie bardzo orientuję się co do dzielnic Łodzi za krótko tu mieszkam... ale jeśli to pomoże to miejsce jest na przeciwko REAL'a przy ul: Włókniarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTYNA007 Napisano 22 Maj 2010 Autor Share Napisano 22 Maj 2010 a i bardzo dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 I jak,ktoś próbował pomóc Pani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTYNA007 Napisano 25 Maj 2010 Autor Share Napisano 25 Maj 2010 Owszem, dostałam jedną propozycję pomocy, ale jeszcze jej nie zrealizowano. Być może w czwartek lub piątek będzie szansa... Liczę się jednak z tym, że im dłużej to trwa tym trudniejsze to zadanie. Poza tym mniej prawdopodobne odtworzenie danych... szczególnie, że pogoda jest nie najlepsza-ciągłe deszcze... jednak jestem dość uparta i nadal mam nadzieję na jej znalezienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTYNA007 Napisano 27 Maj 2010 Autor Share Napisano 27 Maj 2010 irhabi - nie rozumiem o co Ci chodzi...Ewenualna pomoc nadal aktualna.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTYNA007 Napisano 27 Maj 2010 Autor Share Napisano 27 Maj 2010 osoba", która oferowała pomoc milczy...Czy jest KTOŚ kto jednak mógłby mi pomóc?Bardzo WAS proszę...Z góry dziękuję. Krystyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Krystyno...gdyby nie odległość - postarałbym się pomóc....niestety.....lipaale mam nadzieję, że ktoś POWAŻNY się zadeklaruje-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTYNA007 Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Witam,zdeklarował się Ktoś" poważny, jednak poszukiwania były bardzo utrudnione i zakończyły się niepowodzeniem... ale chciałam podziękować Tej Osobie" za poświęcony czas, nie wymieniam z imienia komu-nie wiem czy Ten Ktoś" by sobie życzył... Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.