Skocz do zawartości

Garrett Ace 250 vs Fischer F2

Tofil

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam koniec roku szkolnego więc chciał bym sobie kupić wykrywacz co sądzicie o podanych wo opicsie ACE 250 i Fischer F2 są w tej samej cenie 800zl.Który jest bardziej uniwersalny
na militaria i na drobnice????
Napisano
Powiem krótko-posiadam ten i ten.Bardziej uniwersalny jest f2,i wydaje mi sie ,ze o wiele czulszy.Pozdrawiam.
Napisano
Który z tych wykrywaczy jest bardziej na militarkę bo to mnie bardziej interesuje lecz drobnicą też niepogardzę.A może ktoś zaproponuję inny wykrywacz do 800zl.
Pozdrawiam.
Napisano
Tylko że nowej solarki nie dostaniesz ;) bo już nie produkują. Chyba że używany też kolegę sprzęt interesuje.
Z tego co wiem wykrywacze uniwersalne nie istnieją.
Kup f2 jeśli chcesz pokopać większe dołki. Ale i tak f2 to kolorkowiec.
Sprecyzuj swoje pytanie, bo jeśli chcesz kopać militarke to hs-3.
Napisano
dokładnie jak napisali poprzednicy.F2 ciuteczke lepiej wypada od ACE 250,ale do militarki to nic z tych rzeczy:) To typowe sprzęty do drobnicy kolorowej.Jeżeli masz na myśli łuski,etc to żniwa aż miło. pozdro
Napisano
Już dostałem opinie od pana z muzeum Fortu zachodniego w Świnoujściu na moje potrzeby Hs-3 będzie najlepszy.Właśnie poluje na używanego.
Pozdrawiam.
Napisano
F2 lepszy ręczę /.... różnice widać przy dużych przedmiotach np. łopata 50 w Ace a w F2 to już 60 cm :) czyli sam widzisz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie