zabutem Posted May 16, 2010 Author Share Posted May 16, 2010 Proszę o pomoc w identyfikacji Translator niewiele pomógł czy może to być część samolotu? właściciel terenu na którym to znalazłem twierdzi że podczas wojny naprawiano w tym miejscu samoloty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabutem Posted May 17, 2010 Author Share Posted May 17, 2010 Dziękuję bardzo za identyfikację i proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tej obręczy zrobiona jest z aluminium średnica to 10,5 cm wewnętrzna 12cm zewnętrzna otwory nie są nagwintowane ale wyfrezowane tak aby łepek śruby się schował nie ma żadnych oznaczeń-numerów dla ułatwienia powiem że znaleziona w tym samym miejscu co pokrywka. Pytanie czy to też część tego samolotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabutem Posted May 17, 2010 Author Share Posted May 17, 2010 tył Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabutem Posted May 16, 2010 Author Share Posted May 16, 2010 Proszę o pomoc w identyfikacji Translator niewiele pomógł czy może to być część samolotu? właściciel terenu na którym to znalazłem twierdzi że podczas wojny naprawiano w tym miejscu samoloty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERWIN Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Numer Ln wskazuje na związek tej części z lotniczym sprzętem łącznościowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake170381 Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 HASPEL - z niem. techniczny pomocnik do zwijania odwijania dlugich materialow, nici, wezy itp.pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
zabutem
Proszę o pomoc w identyfikacji Translator niewiele pomógł czy może to być część samolotu? właściciel terenu na którym to znalazłem twierdzi że podczas wojny naprawiano w tym miejscu samoloty.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.