zabutem Napisano 16 Maj 2010 Autor Napisano 16 Maj 2010 Proszę o pomoc w identyfikacji Translator niewiele pomógł czy może to być część samolotu? właściciel terenu na którym to znalazłem twierdzi że podczas wojny naprawiano w tym miejscu samoloty.
zabutem Napisano 17 Maj 2010 Autor Napisano 17 Maj 2010 Dziękuję bardzo za identyfikację i proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tej obręczy zrobiona jest z aluminium średnica to 10,5 cm wewnętrzna 12cm zewnętrzna otwory nie są nagwintowane ale wyfrezowane tak aby łepek śruby się schował nie ma żadnych oznaczeń-numerów dla ułatwienia powiem że znaleziona w tym samym miejscu co pokrywka. Pytanie czy to też część tego samolotu?
zabutem Napisano 16 Maj 2010 Autor Napisano 16 Maj 2010 Proszę o pomoc w identyfikacji Translator niewiele pomógł czy może to być część samolotu? właściciel terenu na którym to znalazłem twierdzi że podczas wojny naprawiano w tym miejscu samoloty.
ERWIN Napisano 16 Maj 2010 Napisano 16 Maj 2010 Numer Ln wskazuje na związek tej części z lotniczym sprzętem łącznościowym.
snake170381 Napisano 16 Maj 2010 Napisano 16 Maj 2010 HASPEL - z niem. techniczny pomocnik do zwijania odwijania dlugich materialow, nici, wezy itp.pozdrawiam
Pytanie
zabutem
Proszę o pomoc w identyfikacji Translator niewiele pomógł czy może to być część samolotu? właściciel terenu na którym to znalazłem twierdzi że podczas wojny naprawiano w tym miejscu samoloty.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.