danielka Posted May 15, 2010 Author Share Posted May 15, 2010 Witam wszystkich ostatnio znalazłem stary zardzewiały nóż po wyczyszczeniu go z rdzy ukazał się mi napisz Gussstahl Solingen. Czy jest ktoś mi w stanie powiedzieć coś więcej o tej firmie i jeżeli dodałbym zdjęcia to o tym nożu?/ z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake170381 Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Link http://www.jagdmesser-solingen.de/shop/artikel/a528501.htmPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielka Posted May 15, 2010 Author Share Posted May 15, 2010 bardzo dziękuje za szybką i profesjonalna odpowiedz, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielka Posted May 15, 2010 Author Share Posted May 15, 2010 Witam wszystkich ostatnio znalazłem stary zardzewiały nóż po wyczyszczeniu go z rdzy ukazał się mi napisz Gussstahl Solingen. Czy jest ktoś mi w stanie powiedzieć coś więcej o tej firmie i jeżeli dodałbym zdjęcia to o tym nożu?/ z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
danielka
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.