Kurt Napisano 14 Maj 2010 Autor Share Napisano 14 Maj 2010 22.01.2010 premierę miał serial Spartacus. Powstało trzynaście odcinków:1 The Red Serpent2 Sacramentum Gladiatorum3 Legends4 The Thing in the Pit5 Shadow Games6 Delicate Things7 Great and Unfortunate Things8 Mark of the Brotherhood9 Whore10 Party Favours11 Old Wounds12 Revelation13 Kill Them All Już dziś wiadomo że chcąc nie chcąc odniósł sukces a co za tym idzie w 2011 powstanie kolejny sezon.Oficjalny trailer:http://www.youtube.com/watch?v=m2CqtNeRK_wTradycyjnie z poślizgiem jak to u nas w kraju bywa ma się pojawić owy serial na kanale HBO, przypuszczam że zaraz po zakończeniu emisji Pacyfiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Może i serial fajny,ale język użyty w dialogach odpycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H2HSnake Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Obejrzałem wszystkie odcinki hehe, mi się bardzo spodobał, zdecydowanie nie dla dzieci!!!!! serial od lat 18, język momentami wulgarny, ale nie spodziewałbym się innego z ust gladiatorów, na pewno nie poezji śpiewanej hrhrhr.Są sceny seksu, wątek homoseksualny również opatrzony odpowiednią sceną .Sceny walk interesujące, krew i bebechy na grafice komputerowej ale da się przełknąć.Całość sprawia wrażenie obrazu komiksowego, dużo stop klatek i zwolnień przy cięciach i uderzeniach.Wciągająca fabuła, sporo zwrotów akcji.Najlepiej obejrzeć ze 3 pierwsze odcinki i zdecydować czy chce się oglądać resztę.Serial dostępny na rapidach i YouTube.Nie mogę się doczekać nowego sezonu :D tak samo jak Californication.Główny bohater ponoć ma jakąś odmianę raka, ale prawdopodobnie zagra w następnym sezonie.Zżylem się z cherlawym Trakiem i Kriksosa polubiłem.POLECAM!Golizna i ładne kobiety też są :]Denerwuje tylko fakt że bez względu na narodowość gladiatorów, wszyscy gadają jednym językiem...czy to Saksończyk czy Germaniec czy Trak.Zamiast sex,drugs and rock&roll, jest blood,sand and sex. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.