Skocz do zawartości

2010/ Spartacus: Blood and Sand serial

Kurt

Rekomendowane odpowiedzi

22.01.2010 premierę miał serial Spartacus.
Powstało trzynaście odcinków:
1 The Red Serpent
2 Sacramentum Gladiatorum
3 Legends
4 The Thing in the Pit
5 Shadow Games
6 Delicate Things
7 Great and Unfortunate Things
8 Mark of the Brotherhood
9 Whore
10 Party Favours
11 Old Wounds
12 Revelation
13 Kill Them All
Już dziś wiadomo że chcąc nie chcąc odniósł sukces a co za tym idzie w 2011 powstanie kolejny sezon.

Oficjalny trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=m2CqtNeRK_w
Tradycyjnie z poślizgiem jak to u nas w kraju bywa ma się pojawić owy serial na kanale HBO, przypuszczam że zaraz po zakończeniu emisji Pacyfiku.

• 2 weeks later...
Obejrzałem wszystkie odcinki hehe, mi się bardzo spodobał, zdecydowanie nie dla dzieci!!!!! serial od lat 18, język momentami wulgarny, ale nie spodziewałbym się innego z ust gladiatorów, na pewno nie poezji śpiewanej hrhrhr.Są sceny seksu, wątek homoseksualny również opatrzony odpowiednią sceną .Sceny walk interesujące, krew i bebechy na grafice komputerowej ale da się przełknąć.Całość sprawia wrażenie obrazu komiksowego, dużo stop klatek i zwolnień przy cięciach i uderzeniach.Wciągająca fabuła, sporo zwrotów akcji.Najlepiej obejrzeć ze 3 pierwsze odcinki i zdecydować czy chce się oglądać resztę.Serial dostępny na rapidach i YouTube.Nie mogę się doczekać nowego sezonu :D tak samo jak Californication.Główny bohater ponoć ma jakąś odmianę raka, ale prawdopodobnie zagra w następnym sezonie.Zżylem się z cherlawym Trakiem i Kriksosa polubiłem.POLECAM!
Golizna i ładne kobiety też są :]Denerwuje tylko fakt że bez względu na narodowość gladiatorów, wszyscy gadają jednym językiem...czy to Saksończyk czy Germaniec czy Trak.
Zamiast sex,drugs and rock&roll, jest blood,sand and sex. ;p

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie