dimmu66 Napisano 13 Maj 2010 Autor Share Napisano 13 Maj 2010 W moim KVK urwała się zawieszka. Lutować?kleić?-jeśli tak to czym? Miał ktoś z Kolegów podobny problem , lub ma jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek37 Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Jeśli ma być tylko do gablotki lub przypięty na gazetce polecam klej kropelkę swój ciężar powinno wytrzymać(mi kółko od medalu odpadło nakleiłem i jest git) Tylko że ma to swoje plusy i minusy. Minusem jest to że trzeba bardzo uważać i jakiekolwiek noszenie, przyczepianie lub częste zawieszanie i odwieszanie spowodują że pęknie. Ale za to efekt super(nic nie widać, jakby metal wcale nie pękł) Jeśli zas zlutujesz będzie trzymać porządnie lecz będzie też dziadosko wyglądał. Jeśli to oryginał no to tylko kropelka, a jeśli kopia do noszenia, rekonstrukcji to zlutować. Takie jest moje zdanie(sam wiem bo kleiłem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.