wolff Napisano 2 Marzec 2004 Autor Share Napisano 2 Marzec 2004 Witam mam małe pytanko.Mam puszkę od maski gazowej wygląda jak niemiecka drugo wojenna tzn.jest karbowana takie samo zamknięcie tylko jest długości 20cm.Co to za puszka?poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 To może być od tej Volksgasmaske" - cywilnej. Nie powiem dokładnie ,bo nie mam takiej.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 2 Marzec 2004 Autor Share Napisano 2 Marzec 2004 witam bijar szkoda że nie mam fotki to morze by coś pomogło.Kolega terz miał kiedyś taką i terz nie wiedział jak to puszka.A co do emaila to zaraz wyślę.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Ja takrze taką miałem jest identyczna jak ta drugowojenna tylko krutsza , wydaje mi się że to jakiś wcześniejszy model ???pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 2 Marzec 2004 Autor Share Napisano 2 Marzec 2004 Ale jest mały problem.Standardowa niemiecka maska się raczej nie zmieści.A puszeczka jest nawet ciekawa.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Wolff - odbieram teraz maila ,wyslij mi poźniej ,albo jutro ciąg dalszy tej książeczki z celownikiem" - teraz to mi się skrzynka zapcha ;)pozdrawiambjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 2 Marzec 2004 Autor Share Napisano 2 Marzec 2004 O.k Bijar teraz wysłałem tą pokazówke o panzerschreku w gotyku.poz.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berthie Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 popatrz na tej stronce http://gasmasklexikon.com/pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
wolff
Co to za puszka?
poz.wolff
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.