Adam293 Napisano 8 Maj 2010 Autor Share Napisano 8 Maj 2010 Witam. Od niespełna tygodnia posiadam swoją pierwszą wykrywkę. Jest to zapewne każdemu znany polski Jabel. Prezentuję tutaj swoje fanty, które wyciągnąłem po godzinie chodzenia. Nie jest to nic specjalnego, ale jest ta satysfakcja że pierwsze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 Ja chodząc z MD-kiem wyciągałem najwyżej Prl-ki,ale jakoś te pierwsze fanty choć nie zawsze powalające pozostają w pamieci jako miłe wspomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2508 Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 Moim zdaniem nie jest to żle.Jak jest dobra miejscówka to i MDkiem wyciągniesz.Wiem z własnego doświadczenia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemianka Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 Jak na początek to dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahrenheit Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 Witam! Chodzę z Protonem, więc klasa sprzętu taka sama. W terenie spędziłem już z kilkanaście godzin a efekty są gorsze niż twoje po godzince. Zawsze próbuję obczaić trochę teren (mapy itp.), ale efekty są bardzo marne, kilka prl-aków, jeden guzior i współczesna kasa. Nie wiem, ale chyba mam mega pecha do miejscówek. Gratuluję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.